Nasza kuchnia opiera się na regionalnych, ekologicznych produktach i tradycyjnych recepturach. Goście wyjątkowo cenią sobie potrawy, tworzone z naturalnych składników przez naszego Szefa Kuchni Grzegorz Śliwiński z wieloletnim doświadczeniem w Hotelach 4* Dr. Iirena Eris, i Hotelu Krynica conference & spa. Wspaniały smak i charakter posiłków jest bez wątpienia jednym z największych atutów Willi Radość i wyróżnia nas spośród innych. Zapraszamy Państwa do naszej jadalni. Alternatywą dla współczesnego wysoko przetworzonego jedzenia jest ocalenie i stworzenie warunków do rozwoju tradycyjnej kuchni- to na nią stawiamy.
Dodatkowym atutem jest elastyczność i udogodnienia dla alergików- wystarczy zadzwonić przed przyjazdem abyśmy mogli wspólnie przygotować optymalne menu.
Śniadania - w godzinach od 8.00 do 9.30 w formie bogatego bufetu szwedzkiego
Obiadokolacje - goście mogą kożystać z obiadokolacji w budynku obok cena 39 zł