0
Twój koszyk jest pusty.
Język:

Kuchnia


03.12.2016

Nasza kuchnia opiera się na regionalnych, ekologicznych produktach i tradycyjnych recepturach. Goście wyjątkowo cenią sobie potrawy, tworzone z naturalnych składników przez naszego Szefa Kuchni Grzegorz Śliwiński z wieloletnim doświadczeniem w Hotelach 4*  Dr. Iirena Eris, i Hotelu Krynica conference & spa. Wspaniały smak i charakter posiłków jest bez wątpienia jednym z największych atutów Willi Radość i wyróżnia nas spośród innych. Zapraszamy Państwa do naszej jadalni. Alternatywą dla współczesnego wysoko przetworzonego jedzenia jest ocalenie i stworzenie warunków do rozwoju tradycyjnej kuchni- to na nią stawiamy.

 

 

Dodatkowym atutem jest elastyczność i udogodnienia dla alergików- wystarczy zadzwonić przed przyjazdem abyśmy mogli wspólnie przygotować optymalne menu.

 

Śniadania - w godzinach od 8.00 do 9.30 w formie bogatego bufetu szwedzkiego

 

 

Obiadokolacje - w godzinach 15.30- 17.00. Dla Państwa wygody podawane w formie bufetu, do wyboru: dwie zupy, dwa dania główne, deser. Poza standardowo serwowanymi dodatkami warzywnymi (surówki, sałaty, itp.) serwujemy bufet sałatkowy: każdy z Państwa może przyrządzić sałatę własnej kompozycji według upodobań.(w okresie bardzo wysokiego sezonu, wysokiego sezonu oraz sezonu - korzystanie z obiadokolacji jest obligatoryjne).